Учасники акції по блокаді Криму, до яких нещодавно долучились бійці "Азову", затримали на адмінкордоні з півостровом сепаратиста та екс-майора української армії Олега Панькова.

Про це пише Крым.Реалии.

"Мешканець міста Старий Крим був головою виборчої комісії на так званому референдумі в березні 2014 року. Також, він раніше був військовослужбовцем української армії, однак після анексії Криму воював за "ДНР", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: "Азов" затримав сепаратистів на кордоні з Кримом (фото)

Панькова затримали при спробі проїхати до півострова автобусом. Бійці "Азова" передали затриманого до Служби безпеки України, імовірно, його доправили в Херсон.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Силовики затримання підтвердили, проте не розкрили подробиці.

Нагадаємо, українські правозахисники повідомляють, що на адміністративному кордоні з Кримом перевіряти документи, що засвідчують особу, можуть тільки службові особи. А водії мають право не зупиняти машину на вимогу цивільних осіб.

20 Вересня розпочалась безстрокова акція з блокування вантажного транспорту, що прямує до Криму з продуктами і товарами, ініційована лідерами кримських татар.