Співробітники Служби безпеки України в Запорізькій області майже добу били місцевого жителя в підвалі районного управління - передає "Обозреватель".

Свою жертву вони силоміць витягли з одного з нічних клубів Запоріжжя.

"Під руки вони його не взяли, вони разом з ним просто спокійно вийшли, видно на відеокамері", - розповів власник нічного клубу Олександр Добровольський.

Затриманим виявився 19-річний місцевий житель, якого в підвалі райвідділу СБУ прикували до труби і методично били майже добу.

Офіцери, недавні випускники Харківського юридичного університету, були п'яні, а били, щоб змусити жертву співпрацювати з органами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Наголошується, що потерпілий отримав травми середнього ступеня тяжкості.

Місцеві правозахисники наголосили, що випадки, коли затриманих б'ють в райвідділах, не рідкість.

"Мотиви у кожної людини, вони можуть бути свої. Починаючи з того, що їм треба вислужитися. І закінчуючи особистою неприязню до певного людині", - заявила адвокат приймальні Української Гельсінської групи з прав людини в Запоріжжі Тетяна Яркіна.

Читайте також: Співробітниця столичного СІЗО надавала інтим-послуги і збувала наркотики

Двоє офіцерів СБУ заарештовані. Військова прокуратура вже передала справу до суду. За перевищення повноважень обвинуваченим загрожує до восьми років позбавлення волі.