Киянин, 17-річний Микола Мнишенко, якого звинуватили у вбивстві "екс-беркутівців", постійно непритомніє. Окрім втрати свідомості, у хлопця почали відніматися ноги. Це все наслідки побиття міліціонерами при затриманні.

"Ми зверталися до прокуратури, аби там встановили, хто його побив. Отримали відписку, що це зробили невстановлені міліціонери. Ми намагаємося хоча б через суд добитися медичного обстеження. Микола отримав травму хребта, а втрата свідомості та проблеми із ногами – це наслідки", - розповіла мама Миколи Інна.

Читайте також: Зізнання у вбивстві міліціонерів у підлітка вибивали бейсбольною биткою

На початку травня школяра затримали начебто за розстріл працівників міліції та пограбування заправки в Києві. Але в ніч, коли це сталося, він спав удома. Так само не було в Києві на той момент ще однієї фігурантки тих подій – 19-річної Вікторії Заверухи. Але її теж звинуватили у співучасті та організації цього злочину. Зараз у справі - п'ятеро підозрюваних. Троє з них – неповнолітні.

В Апеляційному суді родичі клопотали, аби обвинуваченим змінили міру запобіжного заходу. Але суд залишив їх під вартою. Генпрокуратурі доручили провести розслідування фактів насильства щодо неповнолітнього.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще