У соціальних мережах жителі Березнівського району, Рівненської області обговорюють ДТП, що сталося у селі Городище. Пяний міліціонер мчав на швидкості та наїхав на молоду пару, що йшла вулицею. Школярка, 15-річна Катерина Олішевко відштовхнула свого приятеля Дмитра Натяжка і сама потрапила під колеса автомобіля.

"Усе сталося у ніч з суботи на неділю. Дмитро проводив Катю додому після дискотеки. Йшли по вулиці Незалежності. І тут вигулькнув автомобіль. Катя встигла відштовхнути Дмитра, а сама опинилася під колесами", - розказує приятелька постраждалої школярки – Марія Семенович.

Місцеві мешканці смтверджують, що за кермом автомобіля "Ауді-100" був міліціонер з райцентру Березна.

"Був пяний. Бо перед цим сидів у місцевому кафе "Залізне". Свідки бачили, як він виходив звідти пяний, продавчиня теж це підтверджує", - каже Марія.

Читайте також: В Одесі фура знесла трамвай з рейок (фото)

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зараз Катерина перебуває у комі з тяжкими травмами. У неї черепно-мозкова травма, зламано шість ребер та таз. Лікарі не знають, чи зможе вона ходити. Крім того, тієї ж ночі після ДТП школярці вирізали селезінку.

Винуватець аварії також потрапив до лікарні. У міліції, в зв'язку з вихідними, поки не надають інформації – чи справді винуватець ДТП працює в правоохоронних органах.

"Він зараз лежить у траматології. Каже, що нічого не пам'ятає, крым того, що збив дівчину. Постійно питає як вона?", - розповідає Марія.

Свідки кажуть, що тієї ж ночі у Центральній районній лікарні, де лежить Катерина, були прокурор району Вадим Топольський та керівник міліції Олег Середа.

Катерина Олішевко з райцентру Березна. Навчається у 9-б класі школи №2. У дівчини немає тата. Їх з сестрою виховує мати.

Родина просить небайдужих людей допомогти з лікуванням дитини. Номер картки Приватбанку: 5168 7572 2511 9694 на імя Семенович Оксани Вікторівни (приятельки родини).