У Москві затримали активістів, які знімали ролик на підтримку популярної співачки Земфіри.

Про це повідомляє "Эхо Москвы".

Ініцідент стався біля спортивного комплексу "Олімпійський". Активісти встигли лише розгорнути розтяжку з цитатою співачки "Не тупите, не я объявляла войну", після чого їх відразу ж забрали в автобус поліцейські. Активісти намалювали на асфальті букву "Z" у синьо-жовтих кольорах.

Правоохоронні органи затримали Олега Еланчика, Варвару Даревську, Миколу Глухіна, Віталія Смишляєва та Андрія Королєвського.

Видання повідомляє, що затриманих повезли в ОВД "Міщанське".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Матеріал по темі: Екс-соліст "Агати Крісті" засудив Земфіру за синьо-жовтий прапор

Нагадаємо, що Земфіра на концерті в Тбілісі взяла прапор України, який їй передали глядачі, розгорнула його, а потім прикріпила до мікрофонної стійки.

Такий вчинок викликав бурхливу реакцію серед користувачів соціальних мереж.

Глава комітету Держдуми з міжнародних справ Олексій Пушков попросив користувачів Twitter оцінити вчинок співачки - "хто проти - ретвіт, хто за - вибране". Пізніше він опублікував підсумки "опитування": 3513 користувачів засудили акцію Земфіри, 1470 - підтримали.

Навесні 2014 року в підтримку України Земфіра видалила весь контент зі свого сайту, залишивши пісню гурту Океан Ельзи "Відпусти".

Колишній лідер "Агати Крісті" Вадим Самойлов розкритикував вчинок російської співачки Земфіри і заявив, що "такі дії вона вчинила не від великого розуму, але від сильних амбіцій".

Музичний продюсер Олександр Кушнір, який раніше працював з Земфірою, заявив, що дії співачки на концерті в Тбілісі не були піаром або спланованою акцією.