Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко прокоментувала скандальний телеміст NewsOne з російськими пропагандистами, який мав відбутися на їхньому федеральному каналі "Росія24".

Свою позицію Тимошенко висловила в ефірі того ж українського телеканалу NewsOne. При цьому вона заявила, що прийшла на прямий ефір каналу тільки тому, що вони скасували проведення телемосту.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

"Він (телеміст, – ред.) суттєво послабив би Україну під час війни. Ми не можемо такого робити, коли йдуть відкриті бойові дії. Добре, що ви скасували цей телеміст", - сказала Тимошенко.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Лідерка партії "Батьківщина" додала, що сьогодні Україні потрібно думати про сильну країну, про її захист на всіх фронтах. Тимошенко наголосила, зокрема на інформаційну сферу.

Юля Тимошенко водночас зазначила, що її політична сила завжди підтримуватиме свободу слова і засуджуватиме наступ на неї.

Зазначимо, що ведучий програми "Вести недели" на російському пропагандистському каналі "Росія24" Дмитро Кісельов анонсував проведення телемосту "Треба поговорити", який було заплановано на 12 липня спільно з українським телеканалом NewsOne.

Однак таке рішення українського телеканалу викликало резонанс у суспільстві, а Генеральна прокуратура заявила, що розслідуватиме справу щодо державної зради усіх, хто причетний до телемосту. Після цього NewsOne повідомив, що скасовує телеміст через погрози фізичної розправи журналістам.

Нагадаємо, NewsOne проведе скандальний телеміст з головними пропагандистами Росії: терпіння Зеленського луснуло, відео.

Як повідомляв Знай. ua, Геращенко спробувала принизити Тимошенко, але щось пішло не так: "Імпотентна позиція".

Також Знай. ua писав, що Тимошенко – найкращий варіант для України, – Майстер Таро зробила розклад на всіх політиків.