Відомий український кулінар Євген Клопотенко розповів, як одного разу йому довелося готувати особливий делікатес, а саме член оленя.

Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Інстаграм. Одного разу Клопотенко практично змушений був приготувати цю особливу страву, адже дістав делікатес його закупник без попередження.

"Історія про член оленя. Сорян, але то треба розповідати без цензури. Діло було так. Ранок, я стою на кухні ресторану, нюхаю спеції та в душі не петраю, що станеться за секунду. А за секунду заходить мій закупник Ігорьок, кладе переді мною член з таким героїчним лицем, ніби він дістав меч короля Артура та припер його до мене вихвалятися. - Що це? - питаю. - Член оленя. Ігорьок дивиться мені в очі та дуже пишається собою. - Навіщо мені член оленя? - Ну, ми з батьком полювали, вбили оленя, побачили у нього член та одразу подумали про тебе. - На основі чого ти дійшов саме до такого логічного висновку? - Ну, ти ж завжди різну діч просиш привезти.", - розповів він. Євген Клопотенко

Євген Клопотенко, instagram.com/klopotenko
Євген Клопотенко, instagram.com/klopotenko

Клопотенко розповів, як зазвичай "вводив у конфуз" свого закупника. Адже йому періодично потрібні були то кролячі язики, то голови баранів, то вим'я корови. Цього ж разу сталося навпаки.

Популярні новини зараз

Білецький заявив, що Україна не зможе скористатися ізраїльською системою «Iron Dome»

Європейські платіжки за газ порівняли з українськими: "Ледь не залишаємося голодними...."

Донька Олі Полякової з'їла частування для гостей, поки вони їхали: "Маша, бл*ть"

Дмитро Комаров зі "Світ навиворіт" розсекретив свою пристрасть, не згадавши про дружину: "Це ж цікавіше"

Показати ще

"Кожного разу, коли я про таке просив, Ігорьок замовкав та йшов довго думати. Згодом Ігорьок звик та почав швидко реагувати та виконувати задачі. І от ми перейшли на нову стадію стосунків - Ігорьок почав намагатися випередити мої запити. Тому він притягнув мені член оленя. Тепер в конфузі я.", - зізнався Клопотенко. Євген Клопотенко

Кулінар все-таки приготував страву і запропонував спробувати своїм колегам. Проте, першому скуштувати делікатес довелося йому самому.

"Я різав та молився, щоб було несмачно. Прожував. На смак, як шини у мого авто (так, я знаю, які вони на смак, нічого не питайте). Мораль цієї історії наступна: люди настільки звикли до довбанутих рішень з моєї сторони, що іноді очікують від мене те, з чим навіть моя свідомість не здатна змиритися. У мене все. Цьом.", - зізнався він. Євген Клопотенко

Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube

Як повідомляв портал "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітись взимку: рятівний рецепт у мороз. Ідеальний напій, який легко зігріє у зимовий вечір

Також "Знай.ua" писав, Клопотенко спік три види пампухів за лічені хвилини: з часником, грибами та солодким сиропом. Євген Клопотенко поділився ідеальним рецептом кількох видів пампухів