Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт поділився в своїх Insta Stories кумедними фотографіями, які були створені за допомогою спеціального додатку FaceApp.

Так, Еллерт вирішив дізнатися через додаток, як виглядатимуть їх з Ксенією Мішиною спільні діти. Виявляється, що донька та син будуть більше схожі на батька.

"Як виглядав Рибак і Еллерт в одному, ми дізналися)) тепер як би, або як виглядатимуть діти Еллерта і Мішиної", - підписав знімок гуморист.

діти Олександра Еллерта та Ксенії Мішиної, скріншот Insta Stories

Варто зазначити, що в наступній Insta Story Саша розмістив більш веселу фотографію. Так, він жартома схрестив себе і свого найкращого друга Андрія Рибака. Таким чином можна спостерігати, як може виглядати людина, схожа на колишніх суперників по "Холостячці".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

діти Олександра Еллерта та Андрія Рибака, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Еллерт зізнався, що довелося пройти після фіналу Холостячки: "Прожив три місяці..."

Нагадаємо, Ксенія Мішина розкрила секрет порцелянового обличчя: "Ефективне і дієве".

Як повідомляв портал Знай.uа, Еллерт вперше зізнався, чому не познайомив Мішину з батьками: "Сидять у трусах, потім випадково встають…"

Також портал Знай.uа писав, що Еллерт розкрив, як почалася їхня історія кохання з Холостячкою: "Знову Мішина переслідує мене".