Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео, розсмішивши не тільки дружину Вікторію, а й численних шанувальників. Так, артист вирішив зробити яскравий портретний знімок ще одного члена їх дружної сім'ї - такси на прізвисько Буся, якій нещодавно виповнилося 8 років.
Буся не була сильно зацікавлена у свіжій фотосесії, сидячи за столом і загадково дивлячись кудись вдалину, проте зірковий господар знайшов дієвий спосіб привернути до себе увагу. Шоумен раптово голосно скрикнув, від чого перелякана собачка з подивом повернулася в бік Юрія, здивовано округливши очі. Пізніше в Сторіс Ткач показав, який шедевр у нього вийшов завдяки нехитрій махінації.

"В фото з тваринами головне результат...

Результат в кінці... )))

як вам такий лайфхак?"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Стрес у бідної тваринки😲Мій кіт напевне посивіє,хоча він рудий🙀", "Буся в шоці 😂😂😂", "Спасибі за лайфхак, як сфоткати своїх собак... А то вічно розмазані фотки виходять👏👏👏", "😂😂😂😂😂 я аж сама перелякалася".

перелякана Буся, такса Юрія Ткача, instagram.com/yuriy_tkach/