Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість виставила коротеньке відео, повідомивши фанатам довгоочікувану радісну новину - відбулася прем'єра нової пісні Кароліни "Наполовину", яку вже можна прослухати на багатьох музичних майданчиках.

Так, артистка з'явилася перед аудиторією в незвичайному для себе образі - облягаючій вечірній сукні тілесного кольору з розрізом на нозі і незвично короткою стрижкою, в той час як раніше Ані обирала каре і навіть нарощувала довге волосся для різних зйомок і заходів. Елегантний образ красуня доповнила макіяжем з акцентом на очах, а також блиснула стрункою фігурою, над якою наполегливо працює.

Зірка зізналася, що композиція стала для неї особливою, адже розповідає про сильну дівчину, яка пройшла через помилки і розчарування, але змогла залишитися доброю і світлою.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

"Мої любі!

Довгоочікуваний ліричний сингл "НАПОЛОВИНУ" вже доступний на всіх цифрових платформах...
Це особлива для мене пісня про сильну, вольову особистість, яка пройшла через помилки і розчарування, але, тим не менш, змогла зберегти в собі світло.

Нехай у Вашому житті завжди перемагає взаємна щира любов☺️"