Столичний забудовник багатоповерхівок вирішив, що й набережна належить йому, тому відгородив пішохідну зону парканом. Тепер простим киянам не доступне навіть озеро.

Про це написав на сторінці в Facebook Олександр Марущак.

"...ще одна набережна тільки "для своїх". Тепер на озері Лебедине, біля метро "Харківська", - пише автор посту.

Набережна

На фото видно, як просто на тротуарі поставили ворота, через які не дозволяють пройти до озера. Поруч знаходиться новий дитячий майданчик, за яким височіє нова елітна багатоповерхівка.

Популярні новини зараз
В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Очевидно, таким чином, забудовник намагається накрутити ціну на житло для потенційних покупців, мовляв, будинок зі своєю власною набережною.

Озеро

Ще один доказ, що закони у столиці не діють для обраних, а гроші, вирішують все.

Скнір коментарів/Facebook

Додамо, столичний забудовник викинув на вулицю півсотні сімей. Ця новина сколихнула мережу не на жарт. Стало відомо, що колишніх працівників "Київміськбуду-2" змушують виїхати з гуртожитку, в якому вони прожили багато років.

Будівництво

Цей випадок зачепив близько 30 сімей. До того ж, останні сім днів вони живуть без води.

Нагадаємо, у Вишневому під Києвом таки домоглися зупинки скандального будівництва і збільшення паркової зони. Керівництво скандального будівництва в м. Вишневе припинило незаконну забудову, боротьбу з якою громадськість вела більше 3 років.

Як повідомляв Знай.ua, днями українські ЗМІ показали жахливий стан студентських гуртожитків в національному університеті культури і мистецтв. Не так давно тут почалося заселення студентів. Батькам не дали побачити умови в яких будуть жити їхні діти. Так як, пропускають тільки студентів, що живуть там.

Також Знай.ua писав, з кінця наступного року ділянка на трасі "Київ-Одеса" (дорога М-05) стане платною. Наразі мінінфраструктури готується до будівництва концесійної дороги від Окружної у столиці до міста Біла Церква.