Київський блогер Данило Яковлєв виклав у Facebook відеоролик про роботу поліції. Де було знято відео автор не вказав, але виходячи з того, що він живе у Києві можна зробити висновок, що ролик був знятий саме там. На відео Яковлєв показав реакцію поліцейських на інформацію про те, що поруч прямо на вулиці людині стало погано і її почали відкачувати небайдужі перехожі.

"Люди вмирають, а поліція відпочиває! Подивіться на реакцію співробітника поліції, коли йому повідомляють, що поруч помирає людина! Вони навіть машину припаркували з порушенням у другому ряді!", — пише автор відео.

На відео видно, як людина з камерою підходить до машини патрульних і повідомляє, що неподалік від них відкачують людину. У машині патрульні відпочивають. «А ви бачили, що там людині погано? Люди відкачують», — говорить автор відео. «Швидку викликайте» — відповідає поліцейська.

Люди помирають, а поліція відпочиває! Подивіться на реакцію співробітника поліції, коли йому повідомляють, що поряд помирає людина! Поліція: «Викликайте швидку допомогу!» Вони, навіть, машини припаркували з порушенням у другому ряді! Підписуємось👉 t.me/yakovlevu

Posted by Данило Яковлев on Monday, 25 June 2018

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що копи назвали найкримінальніші райони Києва. Хоча поліція пильнує спокій киян, все ж в українській столиці відбувається багато злочинів. Так, правоохоронці назвали найбільш небезпечні райони Києва. Згідно статистики Головного управління Національної поліції Києва, з початку року – з січня по серпень 2018 року – в столиці найбільше злочинів було вчинено у Шевченківському районі. Там зафіксовано 6 586 злочинних інцидентів.

Друге місце в злочинному антирейтингу посів Солом'янський район Києва. Там за 8 місяців поточного року було зафіксовано 5 568 кримінальних правопорушень. Третім за частотою кримінальних злочинів став Голосіївський район 4942 з випадками.

Нагадаємо, розлючені титушки посеред білого дня покалічили українського героя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у центрі Харкова стався вибух.

Також "Знай.uа" писав, що путінські відморозки підпалили селище на Донбасі.