У вівторок вранці, 25 вересня, у Києві було тимчасово зупинено рух на Святошинсько-Броварській ("червоній") лінії метро у зв'язку із надзвичайною подією - падінням пасажира на рейки.

Київський метрополітен

Про це стало відомо із повідомлення у Facebook. За інформацією співтовариства "Типовий Київ", інцидент стався на станції "Святошин".

На станції метро Святошин людина впала на рейки. Зараз рух поїздів потроху відновлюється. Будьте готові до...

Posted by Типичный Киев on Monday, 24 September 2018

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Поки доля людини, який впала, невідома. Обставини з'ясовуються", - сказано в повідомленні.

Одразу після інциденту рух поїздів було оперативно відновлено.

За інформацією очевидців, рух поїздів зупиняли на кілька хвилин. У той же час у прес-службі метрополітену повідомили, що працівники метро оперативно надали пасажирові допомогу.

Нагадаємо, у неділю, 23 вересня, у Києві через проведення футбольного матчу можуть обмежити роботу трьох станцій київського метро.

Про це йдеться в повідомленні київського метро у Twitter.

"23 вересня на НСК "Олімпійський" футбол "Динамо" і "Десна", тому можливі зміни в роботі метро. Після закінчення гри можливе обмеження на вхід пасажирів станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого", – йдеться у повідомленні.


Як писав раніше Знай.ua, в суботу, 22 вересня, ремонтні служби Києва перекрили частину столичного проспекту Миколи Бажана.

Цю інформацію повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

У повідомленні говориться, що перекрили дорогу через ремонтні роботи.

Відомо, що з 07:00 до 19:00 буде перекритий місцевий проїзд проспекту на ділянці від станції метро Вирлиця до станції метро Харківська.

Також в КМДА уточнили, що місцевий проїзд розташований між з'їздами з проспекту Бажана з боку станцій метро.


Також Знай.ua писав про те, що в Інтернеті з'явилися відомості про те, що 23 вересня у ТЦ "Полярний" в Києві сталася НП, під час якої постраждали кілька людей. Така інформація з'явилася від видання Обозреватель.