У середу, 26 вересня, у Києві в районі Дарниці поліція разом із СБУ затримала чоловіка, у якого вилучили зброю та боєприпаси.

поліція затримала крадія
поліція затримала крадія

Про це повідомляє прес-служба столичної Нацполіції.

Правоохоронці повідомляють, що в ході операції "Зброя та вибухівка" було отримано оперативну інформацію про зберігання зброї на території Києва.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Під час перевірки вдалося затримали чоловіка із снайперською гвинтівкою та набоями.

Як повідомив начальник Дарницького управління поліції Сергій Чернишев, поліція провела обшук у помешканні підозрюваного.

В ході операції було вилучено предмет, схожий на автомат Калашникова та пневматичний пістолет.

"Правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 24-річний уродженець Чернігівської області, який раніше у поле зору поліції не потрапляв. Вилучені предмети направили на проведення експертного дослідження", – розповів Чернишев.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу.

Чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, у метро стався інцидент. Із повідомлення прес-служби Головного управління Національної поліції стало відомо про затримання незвичайного пасажира.

Справа в тому, що чоловік намагався у своїх речах перевозити гранати.


Як писав раніше Знай.ua, у селищі Рокитне Київської області місцевий житель влаштував стрілянину на автозаправній станції (АЗС).

Як повідомляє поліція Київської області, чоловік знаходився у нетверезому стані.


На автозаправній станції місцевий житель напідпитку влаштував розбірки зі зброєю в руках. У ході сварки зловмисник вихопив пістолет з якого спочатку вистрілив в повітря, а потім - в ногу молодого чоловіка, з яким з'ясовував стосунки.

Після цього він втік у невідомому напрямку.


Також Знай.ua писав про те, що у Києві в районі Борщагівки сталася стрілянина. Вогонь відкрили з житлової багатоповерхівки.