Днями Одесу сколихнула трагедія, яка просто не вкладається у голові.

Звичайний похід подружньої пари в одну з місцевих піцерій обернувся справжньою трагедією, розвиток якої ніхто не міг і припустити.

Про шокуючий випадок розповіли місцеві журналісти.

Популярні новини зараз
На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

"Сергій з дружиною Світланою і донькою пішли в піцерію. Біля столика, де вони сиділи, лежав пластиковий стаканчик чи папірець, його попросили підняти, але Сергій грубо відповів. У відповідь охоронець завдав ударив чоловіка, і той впав головою на камінь. Потім встав, відмовився від швидкої і пішов додому. Однак вдома чоловік впав у кому. Потерпілого забрали на швидкій до лікарні, де він, не приходячи до тями, помер", – повідомили журналісти.

При цьому 28-річний охоронець, який завдав чоловікові фатальний удар, заявив, що насправді історія розгорталася зовсім інакше. За його словами, винуватцем трагедії став сам загиблий чоловік.

Схожу думку висловив і очевидець НП Олексій Шестаков.

"Я знаю іншу історію. Світ повинен знати правду. Чоловік викинув папір на підлогу і був напідпитку. Йому зробили зауваження, у відповідь він послав охоронців з фірми Зевс. Потім вони вийшли на вулицю і той ударив його, чоловік упав і вдарився головою об камінь. Його відвезли додому, він сам відмовився їхати в лікарню Вибачте, може, комусь це неприємно читати. Але правда повинна бути правдивою", – розповів очевидець.

Нагадаємо, в суботу, 15 вересня, в Дніпрі сталася стрілянина біля популярного серед місцевих жителів кафе "Гавар".

Причиною інциденту став конфлікт між відпочиваючими.
Про це стало відомо із повідомлення командира 4-го батальйону патрульної поліції Миколи Рябовола.

"Усе почалося з конфлікту між двома компаніями, які відпочивали у названому кафе. Учасники обох компаній перебували у нетверезому стані. Один з чоловіків дістав травматичний пістолет і відкрив стрілянину. В інциденті постраждали три людини, їх госпіталізували з пораненнями", - йдеться в повідомленні.

поліція
поліція


Як писав раніше Знай.ua, у одному із запорізьких закладів прогримів скандал: жінка, яка прийшла пообідати з сином, заявила адміністрації, що їй принесли зіпсовані крильця.


Також Знай.ua писав про те, що у Києві в районі Борщагівки сталася стрілянина. Вогонь відкрили з житлової багатоповерхівки.