Надіма Еднан-Лаперуза, п'ятнадцятирічна дочка британського мільйонера, засновника мережі іграшок Wow Toys, померла після того, як їй різко стало погано на борту літака Лондон — Ніцца.

Цю інформацію повідомляє Daily Mail.

Перед вильотом в аеропорту Хітроу, Еднан-Лаперуза купила сендвіч з артишоком і оливками. Найімовірніше, саме цей бутерброд вбив молоду дівчину. Під час польоту у п'ятнадцятирічної дочки мільйонера почалася гостра алергічна реакція на насіння кунжуту в хлібі.

Батько ввів доньці дві дози ліків, однак навіть це не врятувало її. Дівчина померла у лікарні Ніцци.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Еднан-Лаперуз ініціював розслідування трагедії. Він вимагає від компанії-виробника сандвічів пояснень, чому на упаковці не було маркування про наявність у складі кунжуту.

Нагадаємо, в одному із запорізьких закладів громадського харчування прогримів скандал: жінка, яка прийшла пообідати з сином, заявила адміністрації, що їй принесли зіпсовані крильця. Коли відвідувачка покликала кухаря, який це готував, той відмовився виходити не пояснюючи причин, але "вишенькою на тортику" став власник кафе, який заявив, що "нічого не станеться".

Вибачення персоналу жінку не влаштували і вона погодилася піти тільки у випадку, якщо чоловік сам покуштує нібито свіжу страву, раз так впевнений у власних словах. Як це все відбувалося, записали на відео, яке пізніше з'явилося в співтоваристві "Запоріжжя Now" в Facebook.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", літо видалося дощовим і тому в цьому році грибники готуються до хорошого врожаю. Однак слід бути обережними, адже разом з тим зросли випадки отруєння грибами, у тому числі з летальними наслідками.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що смертельна недуга підкосила мешканців ще однієї області. На Донеччині жертвами ботулізму стали троє людей - двоє дорослих і одна дитина. Про це повідомили у вівторок, 18 вересня, представники департаменту охорони здоров'я Донецької облдержадміністрації (ОДА).