У суботу, 15 вересня, в Дніпрі сталася стрілянина біля популярного серед місцевих жителів кафе "Гавар".

Кафе у Дніпрі

Причиною інциденту став конфлікт між відпочиваючими.
Про це стало відомо із повідомлення командира 4-го батальйону патрульної поліції Миколи Рябовола.

"Усе почалося з конфлікту між двома компаніями, які відпочивали у названому кафе. Учасники обох компаній перебували у нетверезому стані. Один з чоловіків дістав травматичний пістолет і відкрив стрілянину. В інциденті постраждали три людини, їх госпіталізували з пораненнями", - йдеться в повідомленні.

Поліція

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще


Очевидиця події розповіла, що було чутно шість пострілів.

"Близько 16:00 прозвучало 6 пострілів з кафе" Гавар ". Після звідти вибігли двоє чоловіків неслов'янської зовнішності. Вони кинулися в різні боки, один мав прострелено рука. Я одразу ж викликала поліцію. Потім пролунало ще три постріли. Було очевидно, що всередині сталася бійка ", - розповіла одна із очевидців.


Дівчина також зазначила, що через кілька хвилин приїхала поліція і оточила територію. За даною подією відкрито кримінальне провадження.

поліція
поліція


Нагадаємо, 13 вересня Харків сколихнула стрілянина, яка сталась в районі станції метро "Завод імені Малишева". В результаті інциденту загинула одна людина.
Загиблим при перестрілці в Харкові виявився колишній військовослужбовець Національної гвардії України, ветеран АТО.

Стрілянина у Харкові


Як повідомляв раніше Знай.ua, у неділю, 16 вересня, у самому центрі столиці Бельгії, Брюсселі, сталася стрілянина, у ході якої двоє людей постраждало.


Про це пишуть ЗМІ з посиланням на представника відділу місцевої поліції Іксель Ільсія ван де Кеер.
Відзначається, що інцидент стався біля одного з барів на вулиці Круа де Фер.

"Двоє людей отримали поранення, один в ногу, інший осколками, вони були госпіталізовані. Нападники, яких могло бути п'ятеро або шестеро, втекли на автомобілі", - розповіла представниця агентства.


Також Знай.ua писав про те, що 13 вересня, у Харкові невідомі відкрили стрілянину. Інцидент стався в районі станції метро "Завод імені Малишева".