У неділю, 16 вересня, у самому центрі столиці Бельгії, Брюсселі, сталася стрілянина, у ході якої двоє людей постраждало.

Стрілянина у Бельгії


Про це пишуть ЗМІ з посиланням на представника відділу місцевої поліції Іксель Ільсія ван де Кеер.
Відзначається, що інцидент стався біля одного з барів на вулиці Круа де Фер.

"Двоє людей отримали поранення, один в ногу, інший осколками, вони були госпіталізовані. Нападники, яких могло бути п'ятеро або шестеро, втекли на автомобілі", - розповіла представниця агентства.

Співробітники поліції

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще


За словами поліції, в даний час проводиться розслідування, співробітники ведуть розшук підозрюваних.


Нагадаємо, 13 вересня Харків сколихнула стрілянина, яка сталась в районі станції метро "Завод імені Малишева". В результаті інциденту загинула одна людина.


Загиблим при перестрілці в Харкові виявився колишній військовослужбовець Національної гвардії України, ветеран АТО. Про це повідомляє NewsRoom з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Як повідомляв раніше Знай.ua, 13 вересня, у Харкові невідомі відкрили стрілянину. Інцидент стався в районі станції метро "Завод імені Малишева".


Як повідомляють очевидці в соцмережах, стріляли в кафе в супермаркеті "Рост", - пише "Kharkiv Today".

"Приїхала швидка. Багато мужиків в масках", - пишуть у харківській групі в Facebook.

Перестрілка сталася на виході з кафе під час затримання, яке проводили співробітники СБУ.

Поліція


Прес-секретар управління СБУ в Харківській області Владислав Абдула відмовився повідомити подробиці, пославшись на те, що йдуть слідчі дії.

Під час перестрілки загинув один з представників кримінальних кіл. Ще двох осіб затримали. Правоохоронці одягли на них наручники і відвезли.


Також Знай.ua писав про те, що у американському штаті Каліфорнія сталась моторошна трагедія. Чоловік розстріляв людей разом зі своєю дружиною, а потім наклав на себе руки на очах у копів.