На військовому параді в Ахвазі на заході Ірану стався теракт. На даний момент відомо про загибель 24 осіб.

Про це повідомляє Reuters.

Відомо, що нападники в Ахвазі встигли застрелити 24 людини. Крім того, вони поранили не менше 60 присутніх на параді в пам'ять про військовослужбовців, які загинули під час війни з Іраком у 1980-і роки.

Стало відомо, що вогонь по глядачам та учасникам параду відкрили четверо чоловіків.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Терористи зі зброєю намагалися прорватися до трибуни з чиновниками, але двох з них ліквідували співробітники служб безпеки. Інших вдалося затримати. Місцева влада назвала подібний теракт боягузливою витівкою.

Раніше повідомлялося, що в Ірані 22 вересня стався жахливий напад озброєних бойовиків під час військового параду в південно-західному місті Ахваз. Стало відомо, що в результаті теракту загинули 10 осіб, у тому числі журналіст. Поранених – більше 20, серед них жінка і дитина, передає LIFE SHOT.

Терористи вели вогонь з парку біля місця проведення параду. Стрілянина тривала близько 10 хвилин. За словами очевидців, нападники були одягнені у військову форму.

Поранених солдатів вже доправили у безпечне місце. При цьому фото і відео теракту почали активно видаляти з соцмереж. Варто нагадати той факт, що Іран відзначає річницю початку війни 1980-88 років з Іраком кількома загальнонаціональними парадами.

Нагадаємо, стало відомо, скільки людей загинули в жахливому нападі. Терористи вели вогонь з парку біля місця проведення параду.

Як повідомляв "Знай. ua", в Нью-Йорку підготувалися до відбиття хімічної атаки. Влада Нью-Йорка співпрацюють у цій сфері з колегами з Великобританії.

"Знай. ua" писав про кривавий теракт на військовому параді: перші кадри жахливої трагедії. За словами очевидців, нападники були одягнені у військову форму.