В Ірані 22 вересня стався жахливий напад озброєних бойовиків під час військового параду в південно-західному місті Ахваз. Стало відомо, що у результаті теракту загинули 10 осіб, у тому числі журналіст. Поранених – більше 20, серед них жінка і дитина, передає LIFE SHOT.

Терористи вели вогонь з парку біля місця проведення параду. Стрілянина тривала близько 10 хвилин. За словами очевидців, нападники були одягнені у військову форму.

Поранених солдатів вже доправили у безпечне місце. При цьому фото і відео теракту почали активно видаляти з соцмереж. Варто нагадати той факт, що Іран відзначає річницю початку війни 1980-88 років з Іраком кількома загальнонаціональними парадами.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Раніше повідомлялося, що правоохоронні органи Нью-Йорка готуються відбивати можливі напади з використанням отруйних речовин на території мегаполісу, подібні до інциденту з отруєнням Скрипалів у британському Солсбері.

Про це заявив голова контртерористичного підрозділу управління міської поліції Нью-Йорка Джон Міллер, повідомила телекомпанія NBC.

Також ми писали, що в українській столиці з Лук'янівського СІЗО 7 вересня втік небезпечний злочинець. Відомо, що молодика засудили за навмисне вбивство.

Telegram-канал "Інформатор" повідомляє, що втікача вже розшукують співробітники правоохоронних органів.

З місця позбавлення волі втік хлопець 1999 року народження. 19-річний Віталій Володимирович Пушкін засуджений за статтею 115 частини 1 (умисне вбивство). Всім, хто володіє будь-якою інформацією, прохання повідомити на 102.

Варто нагадати, що під час прикордонного контролю в аеропорту Бориспіль на 29-річного чоловіка спрацювала база даних Інтерполу. Виявилося, що він воював у Сирії за терористів Ісламської держави.

Нагадаємо, путінський щур з Криму потрапила в руки СБУ.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Росії ФСБ затримала учасника терористичної організації "Ісламська держава", який нібито працював на Службу безпеки України.

Також раніше портал "Знай.uа" писав, що небезпечний вбивця втік із СІЗО і розгулює по Києву.