Усі знайомі з таким поняттям як ремонт у сусідів: явище затяжне, при якому оточуючі втрачають надію, що йому настане кінець. Приблизно така ж ситуація з обіцянками столичної влади привести до ладу центральну вулицю міста.

Як повідомляє портал Рoliteka, у соціальних мережах кияни діляться фотографіями, зробленими на Хрещатику. Столичний градоначальник Віталій Кличко нарешті визнав, що стан вулиці залишає бажати кращого і навіть не забув пообіцяти, що ремонт почнеться ближче до наступного літа.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Поки мешканців столиці чиновники активно годують обіцянками, представники ЗМІ прогулялися центром міста і з'ясували, наскільки проблема серйозна і чи дійсно Хрещатик потребує капітального ремонту.

Дивлячись на знімки, нескладно помітити, що в багатьох місцях плитка відверто провалилася, та й самі тротуари виглядають максимально зношеними, ніби це богом забутий спальний район, а не серце Києва. Багато де плитка ніби після запеклого бою, в окремих місцях відсутні цілі фрагменти покриття. Серйозні проблеми бачимо і з пандусами.

На зношеному тротуарі проблеми не закінчуються: бажати кращого залишають і багато входи у магазини, де бетон відламується шматками, так що можна пошкодити ноги, якщо бути не надто уважним.

А ось уважним журналістам на очі попався і дивний кіоск, підпорами для якого служать звичайні цеглини.

Нагадаємо, справжня осінь вже прийшла і у комунальників з'явилися нові обов'язки. Однак у Миколаєві, швидше за все, про це забули.

Як повідомляв портал "Знай.uа", як тільки приходить осінь, по всій Україні починаються масові ритуальні спалювання листя. Багато хто досі гадки не мають, наскільки це небезпечно і якими можуть бути наслідки.

Також "Знай.uа" писав, що українка, яка багато років тому виїхала і мешкає за кордоном, розповіла, як її шокував відпочинок на природі під час відвідування батьківщини.