Напередодні Хелловіна 2018, який святкують у ніч на 1 листопада, працівники супермаркету "Сільпо" у Фастові Київської області з завидним креативом підійшли до оформлення м'ясної вітрини.

Фото цього перфомансу опублікувала на своїй Facebook-сторінці місцева мешканка Ірина Вдовіна.

"Сільпо, що ти робиш, припини", - пише жінка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото тут же викликали бурхливі дискусії в мережі. Деякі користувачі сприйняли таке оформлення з гумором і відзначили креатив, з яким працівники супермаркету підійшли до підготовки до свята. Інші ж вважають, що це повна несмак. Що ж, на смак і колір товариша немає.

Сільпо, что ты делаешь, прекрати

Geplaatst door Rachel Zukerman op Maandag 29 oktober 2018

Раніше повідомлялося, що київські супермаркети продовжують засмучувати покупців. В одному з магазинів Києва знову помітили неякісні продукти. Так, в магазині "Бджілка-маркет" покупець виявив гнилі лимони.

"Бджілка-маркет на Сікорського дуже ЛЮБИТЬ своїх відвідувачів, тому завжди влаштовує АКЦІЇ, і не соромлячись - робить шалені знижки. Тільки якість продуктів, с*ка, ТРОХИ кульгає", - пише користувач Mike.

Про це стало відомо завдяки повідомленням користувача під ім'ям Mike, повідомляє Telegram-канал "ХК".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві стався інцидент в одному з популярних гіпермаркетів. Про це повідомляє @KyivLIVE. У соціальних мережах попереджають відвідувачів, щоб вони несли відповідальність за свої особисті речі.

супермаркет
супермаркет

Так, в районі Південного залізничного вокзалу у покупця вкрали сумку, яку він залишив у камері схову. Мова йде про досить популярний супермаркет серед киян Novus. Парадокс в тому, що грабіжник відкрив клітинку за допомогою свого ключа від іншої скриньки.

Нагадаємо, улюблені продукти українців стануть недоступною розкішшю, доведеться затягнути пояси.

Як повідомляв Знай.ua, нахабні злодії обчистили київський кінотеатр, але не врахували одну деталь.

Також Знай.ua писав, українці масово захворіли небезпечною звичкою.