У київському супермаркеті стався черговий скандал, пов'язаний з продажею неякісних та запсованих продуктів, які вже давно пора було викинути на смітник, а не "годувати" цією гидотою містян.

супермаркет
супермаркет

Про це пише Telegram-канал "ХК" та публікує відповідні фото користувачки, яка стала свідком продажу напівзгнилої курятини.

"Ашан, що ти робиш? Припини! Це що за блювота? Хтось не доїв? Або нюханул цей "свіжак" і його знудило? Приємного. Їжте та не обляпайтесь!", - підписала користувачка під фото.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Інцидент стався у столичному супермаркеті "Ашан" на Позняках.

супермаркет
супермаркет

Нагадаємо, мережа кипить масовим обуренням з приводу безтактної рекламної політики відомої мережі гіпермаркетів побутової техніки "Ельдорадо", яка останнім часом перейшла межі етики та елементарної порядності.

Про це пишуть користувачі та публікують фото рекламних банерів, у яких, за їх переконанням, чітко прослідковуються натяки на сексизм, що проявляється у дискримінації людини за гендерною ознакою.

Знайшлися тут і зачатки расизму - обурені користувачі як аргумент наводять фото чорношкірого чоловіка на банері із написом "Чорний листопад", який рекламує знижки.

Як писав раніше Знай.ua, в Україні рекордно здорожчав головний продукт. Так, хлібний кошик підскочив в ціні у середньому на 9% і, за словами, економістів, продовжить дорожчати. Якщо раніше у нас був найдешевший хліб, то тепер ми випередили деякі європейські країни.

На сторінці в Facebook генеральний директор в Українській асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко порівняв ціни на хліб та показав, де в Європі купувати цей продукт вигідніше, ніж в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що в Росії сталася вельми несподівана ситуація. Так в Омській області жінка народила просто в супермаркеті. Відомо, що пологи приймали касири і покупці.