У Владивостоку охоронець торгового центру "Седанка Сіті" відмовився випускати швидку допомогу з парковки і вимагав гроші.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Наразі вже відомо, що бригаду медиків викликали для однієї з відвідувачів супермаркету, коли їй стало погано. Проте після надання допомоги, коли швидка допомога хотіла виїхати з парковки центру охоронець не відкривав шлагбаум та вимагав оплати за простій на стоянці.

Відомо, що чоловік пропустив швидку лише після погроз медиків викликати поліцію. У свою чергу керівництво розважального комплексу покарала співробітника після розголосу інциденту та запевнили, що екстренні служби будуть пропускатись на парковку безкоштовно.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що у Китаї сталась моторошна ДТП. Переповнений пасажирський автобус злетів з мосту в річку. В результаті багато людей загинуло, ще кількох досі не можуть знайти.

За попередніми даними, 13 людей загинули, двоє вважаються зниклими безвісти. А все тому, що на водія накинулася одна з пасажирок.

Незадоволена чимось жінка зненацька почала бити водія прямо під час руху. В мережі опублікували відповідне відео того, що відбувалося в салоні транспорту.

На кадрах видно, як жінка б'є по обличчю водія, той намагається відбитися. В один момент він не впорався з кермуванням і автобус злетів зі шляху.

Також наразі вже відомо, що кілька тижнів тому Кабмін прийняв нову концепцію реформування закупівлі ліків і медичних виробів. Для кожного препарату буде підібрано оптимальний і зручний шлях "доставки" до пацієнта.

МОЗ розширив список препаратів, що входять до списку "Доступні ліки". Зараз там 261 найменування.

Вже з 1 квітня 2019 українці зможуть отримати медикаменти за програмою "Доступні ліки" в будь-якій аптеці країни. Частина ліків можна буде отримати за електронним рецептом.

Що зміниться?

1. Одержання ліків безкоштовно в аптеці за рецептом лікаря.
2. Включення ліків і медвиробів у вартість послуги - під час операції не треба буде нічого додатково купувати.
3. Електронний каталог - по якому лікар буде вибирати потрібний препарат;
4. Нове агентство закупівель буде займатися закупівлею стратегічних ліків за кошти держбюджету.

Нагадаємо, міністр відрізала головну жіночу красу заради благодійності.

Як повідомляв "Знай.ua", камера супермаркету зняла момент пологів.

Також "Знай.ua" писав, що шалений експрес розчавив вантажний автомобіль.

Як працюватиме реформа "швидкої медичної допомоги"