Міністр Франції з питань рівності між чоловіками та жінками пожертвувала своє волосся благодійній організації.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що волосся вона віддала організації, яка робить перуки жінкам, що хворіють на рак.

"Коли жінка страждає на рак, рахунки швидко зростають і виходять за межі самої медичної допомоги. Наприклад, в тих, хто втрачає волосся з (хіміотерапією. - Ред.) і не може дозволити собі придбати перуку, якщо вони цього хочуть", - написала міністр у Facebook.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Крім того відзначається, що міністр приєдналась до багатьох жінок, які постійно жертвують частинкою себе заради хворих на рак. Зокрема, її сестра робить це кожні два роки.

Quand une femme souffre d’un cancer, la facture augmente vite et va bien au delà des soins médicaux eux-mêmes... Par...

Geplaatst door Marlène Schiappa op Dinsdag 30 oktober 2018

Також вона відзначила, що спочатку не хотіла публічного розголосу свого вчинку, проте з часом вирішила, що подібні акції потрібно заохочувати.

Вона зазначила, що деякі благодійні організації в таких країнах, як Бельгія, також приймають фарбоване, біле або сиве волосся.

"Це дуже просто, - сказала вона, - просто відрізати принаймні 25 см, щоб отримати один або кілька пучків волосся і відправити їх по пошті!", - звернулася до інших жінок пані Ш'яппа.

Разом з тим варто відзначити, що Біллі Гейтс - один з найбагатших людей на планеті, стан якого перевищує річний бюджет багатьох країн. На що витрачає свої казкові гроші творець Microsoft?

Благодійність

У 1994 році Білл і Мелінда Гейтс заснували Фонд Вільяма Гейтса, щоб підтримувати освіту і охорону здоров'я, допомагати малозабезпеченим людям.

Білл і Мелінда Гейтс внесла в загальний Фонд Вільяма Гейтса $28 млрд. Вони стали найбільш щедрими людьми в США в 2007 році

Мистецтво

У 1994 році Гейтс купив збори наукових робіт Леонардо да Вінчі за $30 млн. У 2003 він передав ці роботи музею Сіетла.

Університети

Гейтс пожертвував $6 млн на будівництво будівлі комп'ютерних наук в університетському містечку Стенфордського університету. Також він пожертвував $20 млн Массачусетському технологічному інституту.

Вегетаріанське м'ясо

Білл Гейтс вклав $208 млн у проект Impossible Foods, який повинен був створити рослинне м'ясо, яке за смаком не поступається справжньому.

Презервативи

Білл і Мелінда Гейтс внесла в загальний Фонд Вільяма Гейтса $28 млрд. Вони стали найбільш щедрими людьми в США в 2007 році

Нагадаємо, хто така Марія Бутіна і за що їй світить 10 років в'язниці.

Як повідомляв "Знай.ua", Apple поховала улюблений iPhone користувачів.

Також "Знай.ua" писав, що Apple заблокувала російські додатки, повний список.

E-десятина: волонтери закликають політиків пожертвувати гроші на армію