У мережі повідомляють про пожежу автомобіля в одному з районів Києва.

Про це повідомляє "ХК".

Наразі вже відомо, що автомобіль спалахнув у районі Шулявки.

"На Шуляве біля танка фаєр-шоу. Ще один евробляхер здався?", - зазначається у підписі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Олег Ярошевич, лідер організації Авто Євро Сила, яка координує протести проти високого податку на розмитнення "євроблях", спалив свій Rangу Rover.

Сам Олег Ярошевич відзначив, що повністю виконав свою обіцянку та спалив автомобіль, який йому належить на європейській реєстрації.

Також він відзначив, що рішення про нові правила розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації, яке прийняв парламент жодним чином не полегшить розмитнення автомобілів.

Коли я заявив на нашій акції про те, що спалю свій Ленд Ровер, якщо не проголосують нашу правку - це не був популізм чи піар! Це була свідома заява лідера, який розуміє, що для більшості людей, які купили право користування авто на європейській реєстрації за 1500€ , дешевше спалити своє авто ніж його купити та розмитнити за прийнятими сьогодні законами! Як лідер громади, який відповідально ставиться до всіх своїх заяв, в знак протесту спалюю своє авто! Автоєвросила

Geplaatst door Авто Евро Сила op Donderdag 8 november 2018

"Коли я заявив на нашій акції про те, що спалю свій Ленд Ровер, якщо не проголосують нашу правку - це не був популізм або піар! Це була свідома заяву лідера, який розуміє, що для більшості людей, які купили право користування авто на європейській реєстрації за 1500 €, дешевше спалити свій автомобіль ніж його купити і розмитнити по ухваленим сьогодні законом! Як лідер громади, який відповідально ставиться до всіх своїх заяв, в знак протесту спалюю свій автомобіль!", - написав він і опублікував відео.

Крім того варто відзначити, що тема євроблях давно стала для українців однією із точок кипіння, адже влада не втрачає найменшого шансу якомога глибше запустити руки у кишені євробляхерів.

Користувач в пух і прах розніс грабіжницьку політику уряду по відношенню до власників авто на єврономерах, а також вперте небажання влади творити якісні зміни в країні та саботаж будь-яких покращень.

"Яку ахінею постійно несуть на "Прямому" експерт і ведучий. Логіка така: Бляхи це погано, оскільки вони збільшують тиск на дороги, які побудовані за часів СРСР і не витримають навантаження. Тому краще обмежувати кількість авто. Тобто не будувати нові розв'язки, узагалі ніяк не покращувати інфраструктуру, не створювати умови для зростання добробуту населення, щоб воно купувало більше авто, більше подорожувало, збільшувалася мобільність. А жити за традиціями совка, їздити на возах, стояти раком на городах і викопувати картоплю. Жити в гомеостазі і проклинати таке життя. Вічно проклинати. Найсмішніше те, що тему з бляхами створили представники правлячої коаліції. І мають за це під 150 лямів у рік. А потім героїчно очолюють боротьбу проти блях. Знаєте чим це все закінчиться? Нічим. Просто доведуть врешті-решт людей, що спалять нах*й урядовий квартал разом з їх холуями. А потім буде кудкудакання "як же ми так все пропустили". Так як завжди про**бували жадібні, недалекі рагулі", - обурюється користувач.

Нагадаємо, експерт розкрив правду про митний зашморг, українців "розвели, як кошенят".

Як повідомляв "Знай.ua", євробляхери поставили Раду на лічильник, обіцяють палити.

Також "Знай.ua" писав, що кому не вигідний закон про розмитнення.

"Євробляхи" в законі: розмитнити куплені за кордоном автівки віднині буде дешевше