У Києві на популярній скульптурі з'явився Нацистський символ.

"Синю руку", що розташована навпроти Бессарабського ринку, вандали обмалювали свастикою. Фото виклав у себе на Facebook киянин Андрій Пиндик.

"З цієї фотографії можна зрозуміти три речі: 1 - не мені одному синя рука нагадала один характерний рух початку минулого століття. 2 - деякі вандали так і не навчилися малювати свастики до кінця 2018 року. 3 - камери на Бессарабській площі не висять", - написав киянин.

Зазначається, що до грудня 2013 року на місці, де тепер розташований арт-об'єкт, стояв пам'ятник Володимиру Леніну. Величезна синя рука з'явилася на Бессарабській площі 27 вересня. Автор скульптури - румунський художник Богдан Раку. За його задумом, це сімволізует дружбу і спілкування.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Кругообіг Ленінів в Україні: історик розповів, куди поділися диктатори

Української історик і голова "Українського інституту національної пам'яті" Володимир В'ятрович розповів, куди українська влада діває декоммунизированные пам'ятники Володимиру Леніну

В'ятрович вважає, що окремого "кладовища" для знесених Ленінів не існує. Про це повідомляє "Главред".

Також Знай.ua" писав про те, що 16 абсурдних скульптур, в існування яких складно повірити: фото