Днями у Раді прогримів дивний скандал, пов'язаний із фаст-фудом та нецензурною лексикою.

Верховна Рада
Верховна Рада

Про це стало відомо завдяки повідомленню однієї з працівниць парламенту.

Жінка розповідає, що працівники Верховної Ради замовили їжу в ресторані фаст-фуду McDonald's, проте були дуже здивовані тим, що їм доставили.

На пакетах з їжею красувалися слова, які будь-хто вважав би за нецензурні лайки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Якщо це криптичне послання було направлено на якихось конкретних працівників ВРУ, то ви говорите, хоч в бургери не наплювали?" - зазначила жінка.

Трохи пізніше з нею зв'язалися піар-менеджери ресторану і служби доставки Glovo, яка і привезла їжу. Виявилося, що на пакетах були написані латиницею три останні букви замовлення - XYU. За словами представників компаній, ніхто не замислюється над їх значенням і виглядом, коли наносять на пакети.

"У нас одна половина відділу посивіла від стресу, а ті, хто не посивіли просто ще не чули про цей випадок", - кажуть в McDonald's

Перед працівниками ВР вибачилися і пообіцяли компенсацію.

Нагадаємо, українські "слуги народу" славляться своїми звитяжними бійками та скандалами у Верховній Раді. І хоча така поведінка нардепів змушує обурюватись і червоніти українців, проте бійки - не так вже й погано.

бійка у ВР
бійка у ВР

Бійки депутатів варто сприймати, як своєрідні ін'єкції проти диктатури. Таку думку висловив український журналіст Артем Овдієнко.

Як відомо, 20 грудня у Верховній Раді України епічно побилися нардепи. Все мало не переросло в масову бійку. Нардеп від"Народного фронту" Юрій Береза поліз з кулаками до нардепа від "Опозиційного блоку" Нестора Шуфрича. І все через Медведчука.

Як повідомляв раніше Знай.ua, сесія у Верховній Раді традиційно закінчилась ... бійкою. Цього разу, у четвер, 20 грудня, помірялись кулаками Опоблок та коаліція.

Верховна рада
Верховна рада

Момент епічного "засідання" потрапив до об'єктиву кореспондента Знай.ua.

Як стало відомо, після голосування закону про перейменування Української православної церкви, народний депутат Нестор Шуфрич підійшов до голови Верховної Ради Андрія Парубія та вимагав переголосування після чого здер плакат з Медведчуком, де написано було, що його місце за гратами і... понеслось.

Також Знай.ua писав про те, що одіозний опоблоківець Юрій Бойко знову опинився у епіцентрі неприємностей, цього разу - через скандальну агітацію.