В українській столиці рятувальникам вдалося локалізувати масштабну пожежу на вулиці Червоноткацькій у Деснянському районі. Відомо, що вогонь розгулявся в складських приміщеннях. Але, за словами рятувальників, на місці події зберігається загроза обвалу будівельних конструкцій.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру ДСНС.

Зараз на місці пожежі спостерігається тління окремих вогнищ на площі близько двох тисяч квадратних метрів.

"Існує загроза обвалення будівельних конструкцій", - заявили рятувальники.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

За даними відомства, про жертви і постраждалих в результаті події поки невідомо. Експерти встановлюють причину займання.

Варто нагадати, що в Києві загорілися складські приміщення біля "Даринку". Незважаючи на оперативне прибуття пожежних розрахунків, локалізувати пожежу їм все ще не вдалося. Пожежу вже називають однією з наймасштабніших у столиці за останні кілька років. Станом на 17:40 площа пожежі становить 10 500 квадратних метрів.

Виклик про пожежу на складах, які розташовані на вулиці Червоноткацькій, надійшов на диспетчерський пульт об 11:52. Прибулі на місце пожежники підтвердили спалах, однак не змогли встановити його джерело. Вже на той момент можлива площа пожежі склала 600 квадратних метрів. За попередньою інформацією, загорілися склади з будівельними матеріалами. Тоді ж з'явилася перша інформація про те, що вогонь може поширитися на склад фармацевтичної фірми.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в українській столиці сталася страшна аварія. Так на кільцевій дорозі недалеко від "Ашану" пасажирська маршрутка врізалася у фуру. В результаті аварії постраждали сім людей. Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

Нагадаємо, мертвого першокласника знайшли рятувальники: моторошна трагедія сколихнула Україну.

Як повідомляв Знай.uа полоненого українського моряка в СІЗО заразили смертельною хворобою, безмежна жорстокість: заява адвоката.

Знай.uа писав, біля Криму сталася нова трагедія з українським моряком, замішані росіяни.