В Українській столиці на березі Йорданського озера оселився відлюдник. Пенсіонер спорудив курінь на дереві і тепер там живе

За словами ініціатора створення парку "Почайна" Аннабелли Морини, незвичайна споруда на дереві була помічена випадково.

"Велися комплексні роботи по очищенню Кирилівського і Йорданського озер, ми обходили території водойм і побачили дідуся, який виходив з "дому" на дереві!" — говорить Анабелла.

Господар дивного будиночка – пожежний Володимир Грицак, який пропрацював вогнеборцем 30 років. Він не є бомжем. Він охайний і одягнений у чистий одяг, має свою гостинку на Оболоні недалеко від озера.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Він говорить, що хоче туди перебратися в найближчий час, щоб поміняти замки через втрату ключів.

Зі свого "гнізда" чоловік вправно спускається по стовбуру дерева – вправність пожежного знадобилася. За його словами, життя на висоті прекрасне:

"Мені б подалі від людей і ближче до води. Тут на березі озера до недавнього часу було безлюдно — повне умиротворення".

"Ось нещодавно накупив квитків на фестиваль американських документальних фільмів, тепер не можу оплатити "комуналку" за гостинку", — говорить дідусь.

Скаржиться на невелику пенсію – всього три тисячі. А жити в гостинці не бажає через побутові питання. Він мріє обзавестися ноутбуком і новим житлом:

"Ноутбук мені потрібен як альтернатива книг. А я хочу побудувати будинок повністю з дерева, вистелити там дощану підлогу, сплести великий кошик для речей. Хочу жити на висоті 20—25 метрів, але не вище. А то блискавка потрапить і вб'є", — говорить пенсіонер

Місцевим активістам цей дивак до вподоби, вони просили "Київзеленбуд" не прибирати його будиночок на дереві. А ось сам дідусь вже хоче «переїхати» - трохи втомився від уваги людей.

Нагадаємо, Главу Київводоканалу можуть звільнити за "відмазки": майже рік ухилень від виклику антикорупційної комісії

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У Києві розшукують таємничо зниклого блондинку: фото красуні

Також Знай.ua" писав про те, що П'яні покатушки в центрі Києва закінчилися трагедією: відео