У Києві виникла пожежа на станції технічного обслуговування вулиці Новомостицькій, 25 Р (житловий масив Виноградар).

У результаті прикрого інциденту повністю вигоріло саме приміщення СТО, а також стояв у нім джип Toyota Land Cruiser Prado. Ще кілька автомобілів встигли виштовхати з небезпечної території, повідомили в місцевому пабліку Київ Оперативний.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На щастя, серед людей постраждалих під час пожежі немає.

Нагадаємо, жінка та четверо дітей живцем згоріли у власному будинку: за життя вцілілих борються лікарі. Пожежники з усіх сил хотіли врятувати життя людей, однак шансів на життя не було.

У німецькому місті Нюрнберг сталася моторшна пожежа. Загорівся житловий будинок, врезультаті чого загинуло 5 людей.

Трагедія сталася у ніч з 1 на 2 березня. Відомо, що рятувальникам близько 3:00 години ночі повідомили про загоряння. Коли вони приїхали, половина першого поверху вже була охоплена вогнем, а решта будинку була в диму. Чотири жертви пожежі - діти, найстаршому з яких виповнилося 7 років. Серед загиблих також немовлята й діти у віці чотирьох, п'яти і семи років, а також 34-річна жінка.

Пожежники виявили жінку та чотирьох дітей на верхньому поверсі будинку. Вони винесли їх на вулицю, утім всі спроби реанімувати їх були марними. Ще четверо дорослих змогли вчасно покинути палаючий будинок, проте їх з травмами госпіталізували. Життю постраждалих внаслідок пожежі нічого не загрожує.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", під час однієї з пожеж співробітники ДСНС врятували бездомних. Рятувальники використовували апарати на стиснутому повітрі і спустилися в задимлений колектор. Ці апарати використовували через те, що було дуже багато густого диму і неможливо було дихати. Співробітники ДСНС виявили там двох бездомних 1989 і 1956 року народження.

Також портал "Знай.uа" писав: в українській столиці загорівся дах нежитлової будівлі. Причини займання встановлювали співробітники правоохоронних органів.