У німецькому місті Нюрнберг сталася моторшна пожежа. Загорівся житловий будинок, врезультаті чого загинуло 5 людей.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Трагедія сталася у ніч з 1 на 2 березня. Відомо, що рятувальникам близько 3:00 години ночі повідомили про загоряння. Коли вони приїхали, половина першого поверху вже була охоплена вогнем, а решта будинку була в диму.

Пожежники виявили жінку та чотирьох дітей на верхньому поверсі будинку. Вони винесли їх на вулицю, однак всі спроби реанімувати їх були марні.

"На жаль, будь-яка допомога була надто пізно", - сказав представник пожежної служби.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Чотири жертви пожежі - діти, найстаршому з яких виповнилося 7 років. Серед загиблих також немовлята й діти у віці чотирьох, п'яти і семи років, а також 34-річна жінка.

Ще четверо дорослих змогли вчасно залишити палаючий будинок, проте їх з травмами госпіталізували. Життю постраждалих внаслідок пожежі нічого не загрожує.

Причини загоряння поки не встановлені. У поліції перевіряють різні версії.

Варто зазначити, що 27 лютого, у Львівській області згорів житловий будинок. В будинку знаходився сімдесятирічний чоловік. Коли рятувальники його знайшли, він вже не подавав ознак життя. Причини займання встановлюються.

Нагадаємо, на Лівому березі Києва сталася пожежа. На Дарниці горіли склади. Вулиці оповив густий чорний дим. Всі обставини інциденту встановлювали співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", під час однієї з пожеж співробітники ДСНС врятували бездомних. Рятувальники використовували апарати на стиснутому повітрі і спустилися в задимлений колектор. Ці апарати використовували через те, що було дуже багато густого диму і неможливо було дихати. Співробітники ДСНС виявили там двох бездомних 1989 і 1956 року народження.

Також портал "Знай.uа" писав: в українській столиці загорівся дах нежитлової будівлі. Причини займання встановлювали співробітники правоохоронних органів.