В українській столиці сталася кривава трагедія. Так, невідомий у поліцейській формі пострілом у голову вбив водія Mercedes. Відомо, що постраждалий загинув на місці. В даний момент "стрільця" шукають співробітники правоохоронних органів.

Про це стало відомо завдяки оперативним даним київських копів.

За інформацією поліцейських, інцидент стався 5 березня в Дніпровському районі Києва на вулиці Флоренції. Нападник був одягнений у форму поліцейського з трьома зірками на грудях. За словами очевидців, чоловік був невисоко зросту та з коротким темним волоссям.

На місце події прибули 7 нарядів поліції, слідчо-оперативна група та "швидкі". Стрілка розшукують. За попередньою інформацією, загиблий – 59-річний місцевий житель.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто нагадати, що в середу, 27 лютого, Дарницький районний суд Києва пом'якшив міру запобіжного заходу Андрію Романюку та Євгену Кошелюку, яких з 2015 року звинувачують у нападі на АЗС і вбивстві міліціонерів. Так, Романюка відпустили на поруки народного депутата Ігоря Луценка, а Кошелюка - на поруки Юрія Тимошенка. У свою чергу Тимошенко у соцмережі Facebook опублікував фотографію, на якій зображені вільні Романюк та Кошелюк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в понеділок, 25 лютого, в столиці неподалік від метро "Видубичі" помітили величезний стовп пари. Згідно з попередніми даними, він ймовірно виходив від Київської теплоелектроцентралі №5. Крім того, випаровування супроводжувалися гучним шумом. У своєму повідомленні прес-служба ДСНС в Києві розповіла, що причиною цього явища може бути скидання пари на ТЕЦ.

Нагадаємо, на заправці під Києвом відкрили вогонь, є постраждалий: відео.

Як повідомляв Знай.uа у Львові влаштували перестрілку: по місту, як по мінному полю.

Знай.uа писав, на польському кордоні невідомі зі зброєю напали на прикордонників, але отримали жорстку відсіч: відео.

Дивіться відео по темі:

В Днепровском районе мужчина в полицейской форме застрелил водителя Mercedes

Geplaatst door Информатор Киев op Dinsdag 5 maart 2019