Сьогодні у Дніпровському районі Києва, на вулиці Флоренції вбили бізнесмена. Застреленим виявився 59-річний Сергій Кисельов. Про це повідомляє ТСН із власних джерел.

Варто зазначити, що ім'я бізнесмена Кисельова згадувалось у ЗМІ у 2015 році – у розпал скандалу з "діамантовими прокурорами". Тоді СБУ провела обшук в головному слідчому управлінні ГПУ. Внаслідок цього затриманли першого заступника начальника Головного слідчого управління ГПУ Володимира Шапакіна та заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця. Згідно даних слідства вони вступили в корупційну змову та отримали хабар у розмірі 3 млн 150 тис. грн.

В ході обшуків у них виявили понад 500 тис. доларів готівкою, автомат Калашникова і холодну зброю, багато ювелірних виробів і 65 діамантів, після чого скандальних прокурорів стали називати "діамантовими".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

23 жовтня 2015 року відкрили кримінальне провадження щодо вірогідного привласнення діамантів. Заявник - засновник ювелірної фірми ТОВ "ЮВК-Агат" Сергій Кисельов стверджував, що упізнав у діамантах прокурорів – свої. Начебто їх вилучили у нього на початку серпня 2010 під час обшуків. Самого Кисельова тоді нібито звинувачували у виготовленні та збуті підроблених камінців. Він стверджував, що це наклеп і на нього тиснуть через небажання "ділитись".

Наразі невідомо чи пов'язане вбивство бізнесмена із справою прокурорів. Усі подробиці з’ясує слідство.

Як відомо, вбивство сталося сьогодні, 5 березня, близько 11 ранку. Чоловік нібито у поліцейській формі вистрелив в чоловіка у Mersedes. Очевидці кажуть, що між чоловіками перед тим стався конфлікт, після чого чоловік у формі дістав зброю.

Нагадаємо, у Києві невідомий під виглядом копа застрелив водія Mercedes: відео.

В Днепровском районе мужчина в полицейской форме застрелил водителя Mercedes

Geplaatst door Информатор Киев op Dinsdag 5 maart 2019