У Facebook Артема Семехіна, голови Конотопа, вибухнула бурхлива дискусія.

"Сьогодні. Дарниця. Київ. Наша 58-я бригада, яку везуть локомотиви РФ...

І нехай мені СБУшники тепер хоч щось крякнут про таємниці передислокацію сил та засобів ЗСУ… В Україні все може бути, тому що у кого-то "а яка різниця... Приємно одне: Скабеева в унітазі втопиться"! - свідчить підпис градоначальника.

Один з підписників прокоментував це так: "На Брянськ їде наша бойова техніка, цілий караван"...

Популярні новини зараз
Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Пізніше мер Конотопа додав: "У цей момент, після того, як військові "підняли питання", Укрзалізниця зупинила ешелон і замінює локомотив".

Сьогодні. Дарниця. Київ. Наша 58-ма бригада, яку везуть локомотиви РФ... І хай мені СБУшники тепер щось крякнуть про таємницю передислокації сил та засобів ЗСУ! Ви можете собі уявити, коли б десь в 1943 році німці допомагали совєтам війська в тилу передислоковувати?!! Ні? І я не уявляю! А в Україні все може бути, бо у когось «а какая разніца»! Дякую керівництву Укрзалізниці! Ну і звісно владі та спецслужбам! P.S. Приємно лише одне: Скабєєва в унітазі втопиться!))) Update: в цей момент, після того, як військові «підняли питання», Укрзалізниця зупинила ешелон і замінює локомотив...

Geplaatst door Артем Семеніхін міський голова Конотопа op Donderdag 7 maart 2019

Варто нагадати, що СБУ з'явилася досить цікава робота. Спецслужби Російської Федерації впровадили свого агента в Харківську міську раду.

Про це стало відомо завдяки заявою представника департаменту контррозвідки СБУ Володимира Настюка.

Так, 5 березня контррозвідка затримала громадянина України, який є заступником директора одного з департаментів Харківської мерії. Адепту Кремля оголошено підозру у скоєнні злочину по 1 ст. 111 КК (державна зрада), а також обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб.

Встановлено, що чиновник був завербований в 2017 році на території РФ кадровим співробітником ФСБ полковником Олександром Ушаковим (1975 року народження). Ушаков також фігурує як помічник міністра освіти Нижегородської області РФ - ця посада, на думку українських спецслужб, використовується як прикриття для проведення підривної діяльності проти України.

Нагадаємо, "Реформи" Укрзалізниці очима пасажира: деталі гниють, віник лисіє в туалеті, все інше - вкрали

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Керченський міст оточили з усіх боків: що задумав Путін

Також Знай.ua" писав про те, що Порошенко змусив українців мити дерева і "вилизувати"асфальт: майже як в армії