У неділю, 17 березня, в центр Києва почали стягувати підрозділи поліції. Найбільша їх кількість розташувалося біля Михайлівського собору. Станом на 9:00 на Михайлівській площі біля собору та на прилеглих вулицях чергують кілька сотень правоохоронців.

Загони силових підрозділів також вишикувалися вздовж встановленого паркану на площі та біля сцени.

Така підготовка пов'язана з виступом Петра Порошенка, який в 11:00 зустрінеться з виборцями. Крім правоохоронців, на площу підходять люди. Також на місці чергують співробітники кінологічної служби та рятувальники ДСНС. За огорожу пресу не пускають, відзначаючи, що є тільки списки запрошених людей.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ми поспілкувалися з однієї з груп з 20 осіб і дізналися, що це працівники виборчих дільниць Кагарлицького району. Їх близько місяця тому внесли в список і сьогодні організовано привезли в Київ.

Також кореспондент Знай.uа повідомив, що на Михайлівській площі "глушать" зв'язок, не працює мобільний інтернет.

Нагадаємо, в мережі з'явилися кадри з мітингу Петра Порошенко, де невідомі особи жорстко поводилися з гостями демонстрації, які критикували діючого гаранта.

Про це зазначив Сергій Акімов в Facebook.

Зокрема, Акімов зазначив, що всі "неугодні" особи на мітингу чинного президента були відразуж виведені подалі, де вони не могли поставити Порошенко жодного питання.

Також повідомлялося, що 11 березня, народний депутат і лідер партії "Національний корпус" Андрій Білецький на прес-конференції в Києві заявив, що не хоче протистояння з поліцією або Національною гвардією. Головною метою акцій протесту тиск на Петра Порошенко.

Нагадаємо, Порошенко звільнив відомого чиновника.

Як повідомляв "Знай.uа", Порошенко заговорив про автономію для Донбасу.

Також Знай.uа" писав, що ветеран АТО без руки жорстко звернувся до Порошенка, українці не стримують сліз.