У Києві на Повітрофлотському проспекті сталася аварія за участю автомобіля патрульної поліції.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що на дорозі зіткнулись автомобіль патрульних поліцейських, які рухались з проспекту Перемоги і заїжджали на вулицю Чорновола, а BMW у свою чергу з'їжджав на проспект Перемоги з шляхопроводу.

Очевидці розповіли, що при русі авто поліцейських виїхало на зустрічну смугу. При цьому силовики на місці ДТП відмовились від будь-яких коментарів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також відомо, що після аварій постраждали троє людей: водій BMW і екіпаж патрульних. Всіх відразу ж булдогоспіталізовано до лікарень з травмами різного ступеня тяжкості.

Варто нагадати, що за словами Гриценка, в процесі техогляду буде дуже багато корупції, а контроль над перевіркою машин – фіктивним.

Голова "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко розповів, що ініціатива відновити обов'язковий техогляд для автомобілів є бажанням влади незаконно наживатися на цьому, як це було до 2011 року. Беручи до уваги те, що обов'язковий технічний огляд автомобіля – це одна з вимог до євроінтеграції України, необхідно займатися перевіркою тільки тих машин, які їдуть в ЄС.

Нагадаємо, захист Олени Зайцевої, засудженої до 10 років в'язниці за скоєну смертельну ДТП у центрі Харкова, вимагає в апеляції скасувати вирок суду або замінити на умовний термін. Новий адвокат Зайцевої Юлія Плетньова в апеляційній скарзі, поданій 26 березня, просить передати справу на новий розгляд у суді першої інстанції або змінити вирок в частині покарання.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві сталася аварія - автомобіль "ВАЗ" в'їхав у припарковану вантажівку "МАН". В результаті інциденту загинули двоє військових.

Також "Знай.ua" писав, що в одній з міських маршруток Запоріжжя стався жорсткий конфлікт через пільговиків. Так, водій взяв у заручники пасажирів та поїхав у невідомому напрямку. За інформацією користувачів мережі, інцидент стався на маршруті №58 у вівторок, 7 травня. Пасажир маршрутки Світлана Лупіновіч розповіла, що коли сіла в транспорт, виявилася свідком скандалу між водієм і старенькою бабусею.

Путін був впевнений що Порошенко не програє такому кандидату, як Зеленський. Сергій Гайдай