Відомий актор, який грав у багатьох російських серіалах потрапив у серйозну ДТП в Москві.

Ігор Фурманюк знімався у багатьох серіалах, серед яких «Секунда до…», «Справа честі», «Сонька Золота Ручка» «Принцеса і жебрачка», «Десантура», «Сині ночі», «Дві долі», «Пенсільванія» та багато інших.

Ігор Фурманюк

Крім цього, він грав роль прокурора в російській адаптації американського шоу «Втеча». Всього за свою кар'єру він знявся в 90 картинах.

У понеділок 6 травня актора Ігоря Фурманюка госпіталізували внаслідок ДТП в Москві.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Деталі трагедії поки не повідомляються. Фурманюк був доставлений в одну зі столичних клінік. Лікарі діагностували у актора черепно-мозкову травму, забій грудної клітини та струс головного мозку.

Варто нагадати, що В Івано-Франківській області вантажівка, яка перевозила більше двох десятків туристів, перекинувся у річку Чорний Черемош. Повідомляється про щонайменше трьох загиблих, ще одна людина пропала без вісті.

Страшний інцидент стався у селі Красник Верховинського району. За інформацією надзвичайників, які зараз працюють на місці трагедії, вантажний автомобіль, що перевозив туристів, перекинувся в річку Чорний Черемош.

За попередніми даними ДСНС, в автомобілі перебували 23 людини, з них 14 осіб врятувалися самостійно, ще троє дістали рятувальники. Люди вговтуються від пережитого шоку. Як відомо, в Карпатах задощило, дуже мокро і слизько, тому і автомобіль повний туристів злетів з висоти. Такої трагедії у Карпатах не чекав ніхто.

Ще ми писали, що Біля села Станишівка Житомирського району сталася фатальна аварія. Учасниками автопригоди стали три автомобіля. В результаті дтп дві людини загинули, ще шестеро травмовані. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції у понеділок, 6 травня. Водія Mercedes-Benz затримали. Зараз він перебуває під охороною в спеціальній палаті лікарні.

У повідомленні відзначають, що аварія сталася напередодні на автошляху Житомир-Сквира-Ставище.

Нагадаємо, Маршрутник відправив дитину на той світ, моторошна трагедія сколихнула Україну

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Новий закон відновить справедливість в смертельних ДТП

Також Знай.ua" писав про те, що Герої відомого шоу розбилися в страшній аварії, кадри з місця