В Івано-Франківській області правоохоронці, які розслідують справу про падіння в річку вантажівки з іноземцями, з'ясували моторошні деталі ДТП. Як з'ясувалося, 47-річний водій вантажівки ГАЗ-66 був у нетверезому стані за кермом. Сп'яніння підтвердила медична експертиза.

Так, шофер п'яний сів за кермо, тому і не впорався з управлінням на підйомі. В результаті автомобіль почав їхати назад і впав з 40-метрової висоти в річку Чорний Черемош.

Незважаючи на те, що слідство ім'я і прізвище не вказує, але відомо, що водій є жителем Косівського району Івано-Франківської області. Він після автокатастрофи відбувся одними синцями.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

При цьому пасажирам автобуса пощастило набагато менше. У вантажівці знаходилося 23 туриста з Білорусі. В результаті аварії дві туристки 23 років і 28 років загинуло відразу на місці. Також від отриманих травм помер 29-річний чоловік.

На даний момент частина туристичної групи знаходиться в лікарні в Верховині, іншим пасажирам медики надали допомогу на місці події.

Місцева поліція затримала п'яного водія вантажівки. Йому загрожує реальний термін ув'язнення. За ДТП з загибеллю людей Кримінальний кодекс України передбачає від п'яти до десяти років ув'язнення і додатково позбавлення водійських прав на три роки.

Нагадаємо, що 6 травня в Івано-Франківській області вантажівка, яка перевозила більше двох десятків туристів, перекинулася в річку Чорний Черемош. Повідомляється про як мінімум трьох загиблих, ще одна людина пропала без вісті.

Як повідомляв портал Знай.uа, біля села Станишівка Житомирського району сталася смертельна аварія. Учасниками автопригоди стали три автомобіля. В результаті аварії дві людини загинуло, ще шестеро травмовано.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві сталася аварія з участю іномарки Renault і ZAZ. Водій Renault підрізав ZAZ, після чого вилетів на зустрічну смугу і перекинувся. ДТП сталася біля станції метро Бориспільська.