На Керченському мосту відбулося масштабна ДТП, яка паралізувала рух іншого транспорту.

Місцеві ЗМІ повідомили, що аварія сталася ввечері 14 листопада, передає Politeka.

На мосту зіткнулися більше 10 машин. За попередніми даними, причиною ДТП стали погані погодні умови і ожеледь. Місцеві ЗМІ не надали інформації про жертви або постраждалих в результаті аварії, однак повідомили, що в результаті зіткнення машин на мосту утворився багатокілометровий затор в обидві сторони.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У той же час призначені російськими окупантами чиновники заперечують факт аварії на мосту. Так, прес-секретар "ФКУ Управління доріг "Чорномор'я" Олександр Адзянов заявив журналістам, що на Кримському мосту в період з 1 по 15 листопада не сталося жодного ДТП.

"На роботах із зимового утримання автоподхода до Кримського мосту (з боку Краснодарського краю) задіяно 11 одиниць дорожньої техніки, превентивна обробка покриття протиожеледними матеріалами здійснюється на постійній основі у відповідності з поточною погодною обстановкою і метеопрогнозом", - заявив чиновник.

Як раніше повідомляв портал, інцидент стався ввечері в суботу, 10 листопада. Зіткнулися три автомобиля. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції в Харківській області.

Аварія сталася в Харкові на Московському проспекті. Зіткнулися три автомобілі.

В результаті зіткнення одна з машин перекинулася і загорілася. Винуватець ДТП, водій авто втік з місця пригоди до приїзду правоохоронців.

Співробітникам ДСНС вдалося швидко локалізувати пожежу.

Матеріали по ДТП будуть передані у відділ розшуку і дізнання УПП в Харківській області.

Нагадаємо, компанія на Range Rover влаштувала мерзенну постановку, копи знайшли багато цікавого. Молоді люди демонстративно розпивали шампанське на капоті.

Як повідомляв Знай.uа, під Рівному сталася кривава ДТП, багато загиблих.

Знай.uа писав, що бандити увірвалися до популярного українського співака, перший коментар.