В одній з міських маршруток Запоріжжя стався жорсткий конфлікт через пільговиків. Так, водій взяв у заручники пасажирів та поїхав у невідомому напрямку.

Про цей інцидент стало відомо завдяки повідомленню в спільноті "Типове Запоріжжя" у Facebook.

За інформацією користувачів мережі, інцидент стався на маршруті №58 у вівторок, 7 травня. Пасажир маршрутки Світлана Лупіновіч розповіла, що коли сіла в транспорт, виявилася свідком скандалу між водієм і старенькою бабусею з палицею. Жінка виправдовувалася, чому не платить за проїзд, на що водій у відповідь каже їй образливі слова: "ви тут вже третя", "ви тут всі інваліди".

Geplaatst door Світлана Лупінович op Dinsdag 7 mei 2019

Одна з пасажирів не витримує і оплачує проїзд старенької, але водій продовжує обзиватися. Народ починає обурюватися і відповідати водієві, що той зупиняє транспорт, виходить з нього, відкриває капот і повідомляє, що нікуди не поїде, бо поламався.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Після того, як всі пасажири вийшли, в салоні залишилася Світлана Лупіновіч, старенька бабуся і ще один пасажир на ім'я Андрій.

"Пасажири виходять, залишаюсь я, бабуся і Андрій, який вимагав від водія дотримуватися правил поведінки. Водій відвіз нас на кінцеву зупинку, по дорозі я викликала 102. Описую ситуацію і кажу, що водій везе нас в невідомому напрямку. Виклик прийняли. Стоїмо на відстої, він порпається в машині і зверхньо-нагловато заявляє: "Плювати я хотів на вашу поліцію", - розповіла жінка.

Вона розповіла, що через годину їй подзвонили з поліції і поцікавилися, де вони знаходяться. Після цього вони пообіцяли, що найближчий патруль проведе з водієм профілактичну бесіду.

"Поліція не приїде. Ненавиджу українців. Ви хохли рветеся на халяву скрізь пролізти. Воювали вони. АТО. Я теж воював в Афгані. Я вбивав людей. Мені не страшно вбивати. Працювати треба. Я на пенсії і працюю. Я замолоду про пенсію думав. А вони тут", - процитувала слова водія Лупіновіч.

Нагадаємо, зірка серіалу "Сонька Золота Ручка" розбилася в ДТП.

Як повідомляв Знай.uа на очах у сім'ї: маршрутник відправив дитину на той світ, моторошна трагедія сколихнула Україну.

Також Знай.uа писав, у Миколаєві спортсмен провчив підірваного маршрутчика, образив дітей: жорстке відео.