Українці дуже часто стикаються з неякісною продукцією на полицях магазинів. А ще частіше вони скаржаться на ціни, які не так давно стрімко помчали вгору практично на всі продукти. Жителі столичного Печерська переконалися на власному досвіді, що дорогий товар - ще не означає, що він якісний.

супермаркет
супермаркет

Покупець купував продукти в супермаркеті "Велика кишеня", який знаходиться в елітному Печерську, а коли підійшов до полиці з м'ясними товарами, то був украй збентежений і обурений. Прямо в холодильній м'ясній вітрині сидів кіт і обжирався делікатесами щосили, а поруч не було жодного працівника супермаркету.

Відео вже розлетілися по соціальним мережам. Варто відзначити, що не один клієнт став свідком м'ясного бенкету у пухнастика.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Велика кишеня" на печерске меня продолжает удивлять) кот сидит в холодильнике и ест мясо, которое мы потом покупаем 😔 PS: самый помойный супермаркет в столице. 1.06.19

Опубліковано Yana Novik Пʼятниця, 31 травня 2019 р.

В коментарях українці розділилися у думках - хтось злиться і лютує, а хтось милується кумедним пухнастиком:
"Ти - не ти, коли голодний", "Головне, щоб котик поїв і не був голодним", "Жах, на що продавці дивляться", "*пти, мій колишній бундючився типу, що це супер елітний Кишеня", " "Велика кишеня" на печерську мене продовжує дивувати кіт сидить в холодильнику і їсть м'ясо, яке ми потім купуємо", "Найбільш помийний супермаркет", "Центр Києва, бл*", "Навіщо було палити Ваську? Він же нікого не об'їдає.", "Шніцель з "бонусним сальмонельозом" ми там купляли"

Нагадаємо, що Міністерство регіонального розвитку внесло зміни в державні будівельні норми (ДБН) і встановило нові вимоги щодо облаштування торгових точок в Україні.

Як повідомлялось раніше у поточному році в Україні овочі побили цінові рекорди.

Також, стало відомо,що висока вартість продуктів зовсім не гарантує їх нормальної якості. У цьому переконався житель Мелітополя, який придбав недешеву ковбасу з цвіллю всередині.