Український бізнесмен, політичний експерт і журналіст Андрій Пальчевський розповів про мітингувальників під Верховною Радою і концерт в підтримку підозрюваного у вбивстві Шеремета.

Відповідне відео він опублікував у Facebook.

"Як писав наш великий співвітчизник: у мене одна дума, як би мені не зійти з розуму. Виходжу з дому – поряд з Верховною Радою стоїть вже майдановского розміру натовп проти президента, якого нещодавно всі так любили", - зазначає Пальчевський.

Він розповів, що на плакатах написано, щоб президент прислухався.

"Молоді люди розбирають якісь колки. Не знаю, за гроші вони чи ні", - припустив політолог.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Как тут не тронуться умом?

и... как тут не тронуться умом???

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Dinsdag 17 december 2019

Крім того, Пальчевський розповів, що в четвер або п'ятницю в Харкові буде великий музичний фестиваль на підтримку музиканта Рифмастера, якого підозрюють у вбивстві Шеремета.

"Я не можу зрозуміти, якщо він вбивав Шеремета про який тоді концерт в підтримку може йти мова. Якщо він не вбивав, чому його фактично в присутності президента зробили обвинуваченим. Так що Сковорода зі своїми віршами як завжди в точку", - пояснює Пальчевський.

Нагадаємо, Пальчевський оцінив зустріч Зеленського з Путіним, висновок однозначний.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський прокоментував заяви влади про подвійне громадянство.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський назвав головну умову посадки екс-президента.