Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість виставила зворушливе архівне фото, позуючи в сукні з відкритою спиною і ніжним вечірнім макіяжем. Так, артистка вразила жіночним образом, однак найуважніші шанувальники помітили дещо цікаве - Тіна разом з виконавцем Даном Баланом виставили кадри майже в один і той же час. Варто відзначити, що наменитости вже не перший рік приписують роман з харизматичним виконавцем Даном Баланом, і хоч сама парочка ніяк не коментує ці чутки, фолловери як і раніше сперечаються що це - метод для залучення уваги до проекту "Голос" чи щирі почуття. Так, артисти все частіше виступають дуетом, а у фіналі шоу виконали пісню "Помнишь", яка відразу стала хітом і всього за 4 дні набрала майже 3 млн. рекордних переглядів на YouTube.

Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті: "ВАААУУУУУ , ВИ З ДАНОМ НАС УБИВАЄТЕ", "Ви домовилися з Даном???💜💜", "оо, з Даном в один час фотки викладаєте ?)", "Що за синхронність? 😅 Відразу слідом за Даником 😅 жодного разу не підозріло 😅", "Краса 😍", "Фотосети повернулися🔥", "АОАОАОАОА МИ ДОЖИЛИ😻🤧", "Така дуже гарна💔", "неможливо красива😍😍", "дуже красива😍", "Ніжність 🖤", "Дуууужеее😻🥺", "Богиня😻🔥".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.