Молдавський співак Дан Балан розповів, що продовжить спілкування з Тіною Кароль після закінчення проекту "Голос країни". Передає Clutch.

У неділю, 21 квітня, відбувся фінал проекту вокального конкурсу "Голос країни". Переможцем сезону стала підопічна молдавського співака Дан Балана Оксана Муха.

На сторінці в Instagram Балан привітав співачку і подякував колегам за співпрацю.

"The Voice of Ukraine – WINNERS! Оксана Муха – The Soul of the Ukrainian Music! Оксаночко, ти чудо! Ти діамант, який нагадав усім, наскільки гарна українська пісня… Я дуже радий, що завдяки цьому проекту відкриваються такі чудові люди… Спасибі всій команді "Голос країни" за ці можливості… Ви зробили неймовірну роботу…" – написав Балан.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Крім того, артист зізнався, що планує продовжувати спілкуватися з співачкою Тіною Кароль після завершення проекту. Як відомо, співаку приписували бурхливий роман з українською красунею.

Раніше повідомлялося, що популярна українська співачка Тіна Кароль виклала відео, на якому вона проводить час із сином Веніаміном.

На короткому відео видно, що Тіна разом з сином насолоджується постановкою "Жизель" у головній ролі з примою-балериною Катериною Кухар.

Син співачки Веніамін, уважно спостерігав за дійством на сцені. Кароль у свою чергу потайки знімала це все. Далі вона на кілька секунд перевила камеру на себе.

Тіна Кароль захопилася віртуозним виступом Катерини на сцені. Такий висновок можна зробити з Instagram-stories української співачки. Вона опублікувала відео з виступу Кухар і залишила їй безліч компліментів.

Нагадаємо, Тіна Кароль та Дан Балан закружляли у танці прямо в ефірі, а Потап присвятив парочці пісню.

Раніше Знай.uа повідомляв, у неділю, 14 квітня, відбувся півфінал телешоу "Голос країни". На ньому здійснилася мрія 8-річного хлопчика, який поборов рак.

Також Знай.uа писав, Тіна Кароль вразила природною красою.