Відома українська співачка Тіна Кароль випробувала себе в акторській майстерності. Так, Тіна стала головною героїнею короткометражного фільму "Колишні".

В одному з нещодавніх інтерв'ю Кароль розповіла, що допомогло їй повністю вжитися в роль.

У фільмі Кароль зіграла головну героїню, якій видніються привиди колишніх чоловіків. Так, співачка вирішила поспілкуватися зі своїми колишніми чоловіками, щоб краще зрозуміти образ.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Я себе кинула в такі обставини, я написала всім своїм колишнім, але в мене їх не так багато, як у мого персонажа. Кинула, щоб зазвучало в душі. Вони під час зйомок щось мені там відповідали, писали. І так вийшло, що ніби я грала про себе. Просто для того, щоб вдалася роль, актори йдуть на різні експерименти, і саме в цьому випадку я себе ніби так трохи підкошувала", – наголосила Тіна.

Варто нагадати, що відома українська співачка Тіна Кароль вразила фанатів новою фотосесією. Нові фото опубліковано в соціальній мережі Instagram. Так, на знімках зірка позує в блискучій сукні і на підборах. Цікаво, що всі кадри мають чорно-біле забарвлення.

"Ділюся думками з вами, читаю ваші, і стає легше проходити будь-які етапи і трансформації", – йдеться у підписі.

Шанувальники в коментарях засипали співачку компліментами, назвавши її розкішною жінкою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кароль опублікувала фото в своєму Instagram, яке підкорило користувачів соцмережі. Більшість користувачів вважають її іконою стилю. Сформований імідж, яскраві образи і привабливий зовнішній вигляд завжди захоплюють фоловерів.

Крім образу самої співачки радує ще й якість знімків. Як відзначають шанувальники, вони завжди настільки продумані і оригінальні, що просто закохуєшся в кожну з них. Професіоналізм фотографів на обличчя.

Нагадаємо, экс-чоловік відмовився прийняти Лорак назад.

Як повідомляв Знай.uа Тіна Кароль потрапила в незручну ситуацію посеред вулиці.

Знай.uа писав, Тіна Кароль у короткій сукні показала яйця, фанати просять помацати.