Нещодавно в ЗМІ прогримів скандал з Регіною Тодоренко – зіркова телеведуча в інтерв'ю висловилася з приводу домашнього насильства. Вона сказала, що жінка може бути сама винна, що її б'є чоловік, а розлучення на тлі домашнього насильства вже став приводом для хайпу. Таке висловлювання Регіни різко розкритикували в мережі, більш того, російський журнал Glamour позбавив телеведучу звання "Жінка року". Сама ж Регіна, отримавши різку відповідь громадськості на свої слова, поспішила виправдатися. У своєму Instagram зірка опублікувала відеозвернення і розгорнуте пояснення своїх слів, крім того, трохи пізніше вона навіть зняла фільм тему домашнього насильства і розповіла про свою співпрацю з благодійним фондом "Насильству немає".

А нещодавно Тодоренко розповіла, що після її фільму кількість звернень у центри захисту жертв домашнього насильства збільшилася в 5-7 разів. Також вона зазначила, що пожертвувала кошти у благодійний фонд, і залишила реквізити для того, щоб її прихильники також змогли це зробити. "Я вже перерахувала кошти до фонду НАСИЛЬСТВУ.НІ, з яким співпрацюю і з яким ми розробляємо спеціальну програму, в якій буде кнопка виклику допомоги. Якщо у вас є можливість допомогти фонду, то ви можете перейти за посиланням у мене в шапці профілю і зробити своє пожертвування за допомогою карти. Будь-яка копійка – уже допомогу", - написала Регіна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.