У четвер, 14 травня, погода в Україні буде напрочуд різноманітною. Так, в північних і західних областях пройдуть дощі, які можуть потім прийти у Центр і Одеську область. Температура повітря – від +12 до +25 градусів.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що в країні пануватиме циклон з атмосферними фронтами.

"Як наслідок, у північних, західних областях знову пройдуть дощі, опади прийдуть у Вінницьку область, а ввечері у центральні області та Одеську область", - уточнила Діденко.

У той же час на Сході і більшій частині Півдня, а також у Дніпрі опади малоймовірні. Вітер буде південно-західним, поривчастим.

Найхолодніше буде в Сумах, Луцьку, Києві, там температура повітря знизиться до +12 +16 градусів. При цьому найтепліше буде у Вінниці, Миколаєві, Херсоні та Сімферополі – +22 +25 градусів.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вночі хмарність, яка прийде з фронтом, прикриє небо і захистить країну від заморозків. У центральних областях від холоду врятує посилення вітру. Проте в північно-східному і східному регіонах, де будуть прояснення, можливі заморозки – 0 -3 градуси.

У Києві в четвер погода буде хмарною, випадуть істотні опади. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до +12 +14 градусів.

Побудемо синоптиками разом) Отже, нас вже минув дощовий атмосферний фронт, пройшли нічні заморозки, ми йдемо...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 13 mei 2020

Народний прогноз погоди в Україні

14 травня вшановується пам'ять святого пророка Ієремії-Запрягальника, оскільки на цей час приходиться розпал польових робіт. Негода у цей день передвіщає сурову і холодну майбутню зиму. А якщо сонце сходить ясне – все літо буде тепле.

погода на 14 травня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, літня погода і невгамовні пожежі – метеоролог поділилася своїми прогнозами на весну в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав прогноз погоди на травень – заморозки, літня спека і дощі зваляться на голови українців.