Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість здивувала публіку незвичайним карантинним фото, на якому з'явилася в неймовірно милому образі, мабуть, у ванній кімнаті.

Як видно, Світлана сфотографувала себе сама, вона з'явилася в кадрі в затишному білому халатику, її волосся зібране в недбалу зачіску, а на обличчі легкий макіяж, вона уважно дивиться в камеру. На руках Лобода тримає пухнастого песика, якого притискає до лиця. З підпису до кадру стає зрозуміло, що собаку звуть Лоло. "Ми з Лоло подивилися концерт. Кайфонули! А ви?! Хто подивився?". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.