Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила архівні кадри з січневого відпочинку в Мексиці, позуючи в зеленому міні-бікіні, смугастій сірій сорочці і червоних футуристичних сонцезахисних окулярах. Так, артистка продемонструвала ідеальне тіло і довгі ноги, висловивши своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, закриває свої кордони на карантин. Світлана закликала фанатів сидіти вдома, зазначивши, що дивиться фільми і проводить багато часу з доньками - Євою і Тільдою.

"як у житті все неоднозначно.
тепер будь-який відпочинок нам здається казкою ... дивлюся на фото з січневих канікул і мене охоплює щастя....
п. с.👐
сиджу вдома , дивлюся фільми , займаюся з дітками, слухаю лекції ....
а чим зайнятий ти сьогодні ? Може порадите що?", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Просто шикарна жінка і дуже талановита людина👍❤️🔥", "Світлана, що потрібно зробити, щоб була така фігура.? Ви офігенна😘😘😘", "А ще вона на носках стоїть як балерина , і від цього ноги здаються довшими", "У мене є шанс на шпагат встати? хочуууу як ви!!", "Довжелезні ноги", "Ах ці ноги 😍😍😍💜💜💜💜💜", "Це дуже добре, що Ви стали частіше відпочивати🌴".

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.